Nachtwind  > Anne C. Possel

Anne C. Possel

www.annepossel.nl

 

Anne C. Possel (1950) is dichteres en schrijfster. Daarnaast begeleidt zij in haar eigen praktijk Zorg voor de Ziel mensen op hun levenspad vanuit spiritualiteit en Jungiaanse psychologie; zij is gespecialiseerd in het werken met dromen.

Een bundeling van haar gedichten is te vinden in “Ontmoetingen voorbij Alzheimer” een boekje dat zij samen met de kunstenares Francisca Tollenaar heeft geproduceerd.

Zij schrijft ook regelmatig gedichten op verzoek. Vaak vragen mensen daarnaar in situaties waarin de essentie van het leven heel intens te ervaren is, zoals bij huwelijk, geboorte en overlijden.

Gedichten van haar zijn te vinden in diverse gebouwen, waaronder de Saxion Hogeschool te Enschede en het Kwaliteitscentrum voor de Gezondheidszorg CBO te Utrecht.

 

Meer informatie over haar en over haar praktijk en schrijfwerk vindt je op: www.zorgvoordeziel.com

De Gebrokenen

Anne C. Possel

 

Prijs: € 21,50 (gratis verzending)

Hardcover, gebonden, leeslint,

144 pagina's

 

De Gebrokenen is een mythische vertelling over de levensreis van drie kinderen. Op de adem van de wind komen ze vanuit de wereld ‘voor het begin’ naar onze tijdelijke wereld, maar moeten volkomen onverwacht ook weer terugkeren. Archetypische grootheden als Tijd en de Vormen-bakker zijn hun wegbereiders. Op de grens van leven en dood ontmoeten zij een indrukwekkende vrouw; zij is thuis in beide werelden en heeft de macht de poort tussen beide te openen.

Boekontwerp: Albert Hennipman

Coverbeeld: Juke Hudig

 

Direct bestellen? Mail naar:

erik@nachtwind.nl

Betalen hoeft pas na ontvangst.

 

Lees meer

Licht op licht ansichtkaarten

Caroline Schröder & Anne C. Possel

 

7 Kaarten met envelop

Tijdelijk: € 10,- (gratis verzending)

Elke extra set kost slechts 5 euro.

 

'Licht op licht'; zeven ansichtkaarten gemaakt door fotografe Caroline Schröder en schrijfster Anne C. Possel.

 

Oplichtende beelden uit de natuur en poëtische teksten over het licht dat door alles heengaat, er altijd is; om ons heen en in onszelf.

 

Sfeervolle kaarten, vol levenslust en schoonheid, die je aan vrienden en relaties kunt sturen, maar ook ter inspiratie kunt neerzetten op een mooie plek in huis.

 

Ontwerp: Angelique Kleijne

 

Direct bestellen? Mail naar:

erik@nachtwind.nl

Betalen hoeft pas na ontvangst.

 

Lees meer

Geschenken uit de stilte ansichtkaarten

Anne C. Possel & Caroline Schröder

 

Helaas uitverkocht

 

Zeven fotostillevens gecombineerd met de poëzie van Anne C. Possel. De kaarten zijn zo ontworpen en gevouwen dat ze neergezet kunnen worden ter inspiratie en verstilling.

 

Ontwerp: Mark Schalken

 

Lees meer