Nevelland
Robbert Bodegraven


Ontwerp: Jannie de Groot

Hardcover, 80 pagina's, groot formaat 30 x 30 cm, tweetalig (Nederlands/Engels)

Bij elke Nachtwind bestelling kunt u dit boek tijdelijk voor slechts € 10,- euro erbij kopen
Betalen na ontvangst; gratis verzending)

> Direct bestellen? Mail: erik@nachtwind.nl


︎
Prachtige poëtische en tijdloze fotografie

Nevelland is een fotoproject zonder haast. Robbert Bodegraven heeft er meer dan vijftien jaar aan gewerkt, en als je het hem vraagt is het nog lang niet af. De foto's en teksten - die tussen de foto's door zwerven en hun bestemming vinden achterin het boek - zijn tijdloos.

Het boek bevat zwart-wit beelden, die uitnodigen om in rond te dwalen, zoekend te kijken, het contemplatieve ruimte te geven. En teksten die iets over het wonder van de totstandkoming van beelden vertellen. En wat er ligt achter wat we zien.

In het boek krijgen de foto's en teksten een plaats waar ze zich nestelen, en waar ze zich bloot geven aan degene die het openslaat. Wie dat doet, wordt aan de hand genomen. Reist door associaties, herinneringen, dromen, langs hoop en soms angst. En zal verkwikt het boek dichtslaan. Een ervaring van schoonheid rijker.
Nevelland is een uitnodiging om te kijken met een dwalende blik. Van buiten naar binnen, van de foto's in het boek naar de associaties die ze oproepen. Een handreiking aan de avontuurlijke geest.
︎
Robbert Bodegraven is schrijver/fotograaf.
Bekijk zijn auteurspagina
Download een lees/kijkfragment

︎
> Direct bestellen? Mail: erik@nachtwind.nl
Betalen hoeft pas na ontvangst.